Widgets

Të gjithë e njohim Elenën e Bb6, si prej pjesmarrjen e saj në videoklipe të ndryshme, si me videoklipin e Stresit - Lambo, Folri - Pa jetë etj. por edhe nga paraqitja e saj ne BB6 pa brek, duke treguar mjaft qart vithet e saj.


Këtë herë ajo ka thyer tabu. Gjat natës ajo ka shkuar në shtratin e Viganit dhe i ka kërkuar atij të bëjn dashuri, në bised e sipër ajo i thot që i do ti provoj të dy shokët në shtrat në të njëjtën kohë. Nuk ka asgjë të keqe këtu shprehet ajo, unë thjesht dua t'ja kaloj mirë, dhe me persona të vecantë.
Por kjo nuk është hera e parë dhe ende shum surpriza priten të vijn nga kjo vajzë, e cila është shum e pa parashikueshme dhe një modele.

Welcome to My Blog

Sponsor!

- Të drejta të rezervuara © Mirësevini në bloggerin tonë! -Shqipria live- Platforma Blogger - Dizenjuar nga Psycho -