Widgets

Një nga “pjesët më të dëshiruara” nga burrat, pavarësisht diskutimeve të shumta, është definitivisht gjoksi i femrës. Ka pasur shumë debate si cila është femra me gjoksin më të bukur në botë, debat ky që shpesh nuk të çon askund, duke pasur parasysh subjektivitetin e temës. Disa njerëz preferojnë gjoksin e vogël, të tjrë “normal-in” dhe ata që preferojnë të bollshmet. Megjithatë, ka disa element që siguronjnë të dhëna të vlefshme për atë që konsiderohet tani si gjiret më të bukura në botë. Në rrjetet e mëdha sociale, kur është fjala për gjinjtë, shpesh njërëzit flasim për një person të caktuar më shumë sesa për të tjera.

Welcome to My Blog

Sponsor!

- Të drejta të rezervuara © Mirësevini në bloggerin tonë! -Shqipria live- Platforma Blogger - Dizenjuar nga Psycho -