Widgets

Në një web të njohur për pyetje dhe përgjigje si yahoo answers është hedhur pyetja cfarë mendoni për Shqipëtarët.

Shum prej tyre nuk kanë shprehur mendim negativ për ne, por kanë thën që Shqipëtarët janë të mirë, të sjellshëm dhe shumë punëtor. Por ashtu si cilido vend tjetër ka edhe nga ata të cilët merren me punë ilegale por këto është e pamundur të mos i gjesh në një popull.

Madje dhe disa grek jan shprehur pozitivisht për Shqipërinë. Ja cfarë thot një grek:

" Përshëndetje,
Në Greqi ne flasim Greqisht, dhe Shqipëtarët janë thjesht... njerëz. Në cdo vend, ka disa njerëz të varfër, emigrant nga një vend i varfër që kanë një reputacion kriminal. Kam dëgjuar shum gjëra të këqia për Shqipëtarët, por kam takuar vec njerëz shumë të qetë dhe punëtor të cilët jan shum më të mirë se fqinjët e tjerë në Ballkan. Por e vetmja gjë që nuk pëlqej tek shqipëtarët është se pretendojnë se kanë Veriun e Epirit  që ka minoritet grek. Gjithashtu e kam parasysh që jan futur në një luftë shumë të "dyshimtë" në ballkan por vërtet besoj se Shqipëria është një vend miqësor drejt Greqis dhe vërtet besoj se populli grek i ka mirëpritur emigrantët dhe nuk ka asnjë problem për rracizmin apo urrejtjen e Shqipëtarëve në Greqi.

Welcome to My Blog

Sponsor!

- Të drejta të rezervuara © Mirësevini në bloggerin tonë! -Shqipria live- Platforma Blogger - Dizenjuar nga Psycho -